Jobavantaj

De ce sa folosesti casete luminoase pentru afacerea ta?

Utilizarea unor casete luminoase in afacerea ta s-ar putea sa iti aduca o serie de avantaje. Nu multi romani sunt interesati de aceasta tehnologie, iar acestia, de cele mai multe ori, au de pierdut pe termen lung. Te-ai hotarat sa iti promovezi afacerea, esti la inceput de drum si nu stii exact care este produsul potrivit pentru firma ta? Ei bine, in acest articol vei afla cat de importante sunt casetele luminoase in marketing si care sunt cele mai avantajoase tipuri pe care le poti comanda de pe magazinele online.

Care sunt cele mai importante categorii de casete luminoase?

Achizitionarea unor casete luminoase iti poate aduce avantaje atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Imediat dupa comanda vei atrage privirea clientilor, iar acestia vor fi tentati sa iti viziteze magazinul. In cazul in care ai ales un model potrivit, care sa fie in stransa legatura cu serviciile pe care le ofera afacerea ta, cu siguranta te vei remarca. Pe langa toate acestea, este foarte important sa alegi un produs care sa nu iti aduca probleme, ulterior, si care sa fie la un pret avantajos.

Firmele de marketing sunt in plina dezvoltare de la un an la altul. Acestea au fabricile dezvoltate in cele mai importante orase din tara. Astfel, produsul tau va ajunge la tine intr-un timp foarte scurt. Iata 3 dintre cele mai benefice tipuri de caseta luminoasa pe care le poti achizitiona oricand.

Casete luminoase backlit

Blacklit-ul este un material usor de folosit in acest domeniu si care, pe termen lung, este cel mai profitabil. Materialul este utilizat la invelirea suprafetei reclamelor cu scopul de a oferi netezime produsului. Reclama poate fi pictata direct pe material sau o poti personaliza cu ajutorului unui autocolant special.

In procesul de confectionare al casetelor luminoase acesta are un rol foarte important. Blacklit-ul este utilizat atat pentru fata produsului, cat si pentru lateralele acestuia.

Casete luminoase plexiglas

Plexiglasul este un alt material utilizat in acest domeniu. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, motiv pentru care iti recomandam sa iei si aceasta alternativa in calcul atunci cand doresti sa cumperi un produs din aceasta gama. Adesea, in fabrica exista un stiplex (plexiglas) special conceput pentru confectionarea de casete luminoase. In functie de marimea pe care o are reclama dorita, stratul de plexiglas poate avea intre 3 si 5 mm grosime. 

De asemenea, daca doresti un produs personalizat, firma o va face cu ajutorul unui autocolant translucent. Acesta iti pune la dispozitie o gama larga de culori din care poti alege pentru o imagine ideala a afacerii tale.

Casete luminoase cu doua fete

Ultima categorie este destinata pentru traficul pietonal. In cazul in care magazinul tau se afla pe un bulevard in care pietonii traverseaza constant, iti recomandam sa te folosesti de aceasta oportunitate. Potentialii clienti vor avea vizibilitate atat din fata, cat si din spate atunci cand se deplaseaza pe trotuar. Dimensiunile nu sunt foarte mari, iar iluminarea se face prin intermediul tuburilor fluorescente sau a modulelor LED.

Exit mobile version